tisdag 1 juni 2010

Nu har jag precis avslutat städningen inne hos Reinfeldt, vilket känns ganska otillfredsställande eftersom han är den renligaste katt vi någonsin haft här.
Knappt ett korn sand utanför lådan, och bara lite hår från favoritbädden!
Undertiden sitter Snö och tittar nyfiket.


Snö har den allra sötaste blicken du kan tänka dig, lite sneda droppformade ögon som bedjande tittar på en - oftast upp och ned när han vill se extra söt ut (se bilder- notera att det är ungefär samma vinkel vilket bevisar hans kunskap och flitiga praktiserande av söthetsvinkeln)
Han ligger i sin hängmatta, favorit platsen, och där rullar han runt och tar spjärn mot klös stammen. Det hänger en skallrig boll där också som han genast börjar leka med om någon ser.

På sin rast far han omkring som en tok och tar vilopauser gärna i sin allra egna kartong (ni känner väl till lagen: ju mer pengar man lagt ner på kattmöbeln desto mindre intressant är den?)Hans prasseltunnel är också en favorit men då ska den hellst ligga i solen så den blir sådär riktigt varm a la tältsemester i juli 30grader.

Under tiden som jag städar blir jag även inspekterad av Wasabi - Pollys andra hälft. Visst är han vacker? Han ligger på sin möbel och visar upp sin fina ljusröda päls.


Min kollega går förbi Polly och Wasabis (PoW:s) box och Polly slänger sig med stor glädje mot nätet och försöker dra in lite av hennes hår för att tugga lite på det.

Igår gjorde vi förresten ett stort framsteg med skygga katten Sydney, hon lekte mycket glatt med min kollega med hjälp av ett snöre! Och idag lekte vi med en boll, puttade den fram och tillbaka mellan oss. Sydney slappnar av nu även om vi vistas hos henne i boxen, bara en tidsfråga innan hon öppnar sig för oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!