måndag 31 maj 2010

Ny vecka - nya katter - nya upplevelser!Nu är det måndag igen, när jag kommer till katthemmet har min kollega redan gett katterna frukost men katten Reinfeldt är inte nöjd. Reinfeldt klagar på att vi inte är tillräcklig snabba på att släppa ut honom på rast, han är nämligen alltid först ut på morgonen.

Väl ute i korridoren är han mycket glad men håller sig på avstånd från oss en stund innan han känner sig säker på att vi inte ska fånga in honom och sätta honom i boxen igen. Han strosar runt och får kel och en pratstund med oss, efter ett tag busar han runt i sin prasseltunnel och vi kastar pingisbollar genom korridoren som han får jaga.

Det är en hel del städ på morgonen och under tiden sitter Reinfeldt i ett fönster där han har fått syn på ett skatpar på taket (se bild)

Jag hälsar på katten Armand som med stor glädje vältrar sig i mitt knä, mysfaktorn är mycket hög :)

Katten Sydney som är en skygg katt uppväxt utan kontakt med människor sitter idag på sin möbel och tittar nyfiket på oss. Att nosa på händer är väldigt spännande och nu slappnar hon nästan av helt när man klappar henne, snart når vi gränsen då hon inser att klappar bara är mysiga och inte farliga!

Kerstin har flyttat in på katthemmet, en lite äldre kattdam med pondus. Fruktansvärt söt :) Hon är, som de flesta nyinflyttade katter, lite orolig och har ännu inte visat hela sin personlighet men vi ser fram emot att få lära känna henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!