torsdag 17 juni 2010

Har nyligen avslutat veckostäden hos Polly och Wasabi. De tittade till mig då och då för att se till att jag gjorde ett grundligt jobb. Polly höll nästan på att välta ut den sandfyllda sopskyffeln men jag hann med en blixtsnabb reflex få tag i den innan den välte.

Var inne hos Folke och Sylvia igår och hade det riktigt trevligt. Folke är så go att ha i knät, och Sylvia fick jag klappa länge och hon blundade nöjt. Sen tog jag fram ett snöre och då blev det fart på Sylvia, hon tyckte det var jättekul att leka och glömde helt bort att vara uppmärksam på mig. Efteråt satt hon och tittade efter mig, det blir nog en lång lekstund idag också :)
Finns en filmsnutt på henne när hon leker.

Kerstin fick kel och en rejäl genomborstning av pälsen, hon tycker att det är så skönt att bli borstad och spinner o trampar. Så fort man slutar klämmer hon fram ett bestämt mjau! (fortsätt!)
Hon tycker att det är för mycket andra katter här på hemmet och det kan göra henne på dåligt humör ibland. Men så fort hon får komma ut i korridoren och har personalen för sig själv, då blir hon den goaste lilla fröken som ska upp i knät och mysa.

Det finns en anledning varför Gustav har en extra stor matbricka, han gillar nämligen att fiska. Ni kan se vad jag menar i videosnutten.

Mikkels sår ser bra ut och han så go så go, snäll och kärleksfull. Kan för tillfället inte vara still när man är hos honom för han är så glad för uppmärksamheten (hade han varit hund hade han varit en sån där som inte viftar på svansen utan på hela bakdelen) .
Under fotograferingen fick han faktiskt slippa kragen en stund.


Armand tillbringade rasten delvis i knät på personalen, han försökte ta sig upp på bordet för att smaka på kakorna men någon måtta får det ju vara. Sen blev det lite lek i hängmattan.


1 kommentar:

Tack för att du lämnar en kommentar!