onsdag 15 juni 2011

Hej!

Här kommer några bilder på Stilton och Chevre "ostkillarna från ostfamiljen". De var en familj på fyra katter som hittades vid ett sommarstugeområde, det var tre helvita katter: Brie, Taleggio, Chevre och så Stilton som är svartsmoke. Taleggio är adopterad och Brie bor i jourhem medan grabbarna ni ser på bild bor på katthemmet.

Chevre har från början varit en mycket mysig och kelen kille, som dock bestämmer själv och absolut inte vill bli infångad när det är dags att gå in i boxen efter rasten! Stilton var mycket skyggare än resten av familjen, det har tagit tid men han har utvecklats till en mycket charmig kille som älskar att gosa när han själv får välja sina stunder.

De här grabbarna är otroligt vackra tillsammans, Chevres vita uppenbarelse brukar fånga de flesta blickar och när man tittar närmare på Stilton har han en väldigt speciell teckning. Tillsammans är dom Ying och Yang, man kan knappt titta sig mätt på dem, speciellt då de så ofta de kan ligger ihopslingrade för att mysa eller far runt som yrväder när det är dags för lek. Att leka är nämligen något de gillar båda två, med leksaker eller busa med varandra.Jag måste också berätta om Rock och Ivans senaste "roliga timme". Eftersom både vattenskålar och vattenkranar fallit i bådas intresse så provade vi att presentera en låda med vatten, och leksaker i vattnet! Ojojoj så spännande det var, hur får man tag på leksaken utan att bli så blöt om tassarna? Man kunde riktigt se hur de tänkte och de provade sig fram med både tassar och tänder.Så har jag även mycket glada nyheter som gäller Rock och Ivan, idag flyttar de till sitt nya hem!
Vi kommer verkligen att sakna dem här på katthemmet, de har ju tagit ganska stor plats :) De kommer att få bo på landet där de kan sträcka ut i härliga språngmarscher, trädklättring och många andra äventyr. Lycka till grabbar!

Det var allt för den här gången, trevlig midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!